top of page

Community Outreach

Public·18 membres
Thomas Smith
Thomas Smith

Yabanci Dilim Turkce 1 Pdf 26


A) Uyandığımız an, üçte birini arkada bırakmışızdır başlayan günün ve bundan sonraki derdimiz, önümüzdeki zaman dilimini nasıl geçireceğimizdir.B) Güne mutlu başlamak ve yeni anılar biriktirmek gibi büyük bir derdi vardı, bu nedenle iyi hissedeceğini düşündüğü anların arkasına düşerdi.C) Türlü dertlerle uğraştığı hastane günlerinde arkasında desteğini hissettiği ailesini yanına alıp yeni bir hayata başlamak için çabalıyordu.D) Arkası bir türlü gelmeyen çelişkilerle yaşamak istemiyordu, yaz başlarken balkonda misafir ağırlayıp kâh gülmek kâh dertlerini paylaşmak istiyordu.E) Evin arkasındaki bahçede kurulan sofrada dertlerden uzak, herkesin mutlu olduğu bir yaşama dair kurulan hayaller konuşulmaya başlandı.
Yabanci Dilim Turkce 1 Pdf 26A Yabancı dilim Türkçe című kiadványokban jó szokás szerint akadnak párbeszédek és történetek, de a szerkesztők főleg feladatokra helyezték a hangsúlyt. Az anyag egyébként az isztambuli Dilmer nyelviskola által lett kifejlesztve, és a mai napig ezeket használják a külföldiek oktatásához.


Szuper az oldal és a tankönyvek is sokat segítenek a nyelvtanulásban ?Tudnál esetleg olyan könyvet ajánlani, vagy feltölteni, amihez megoldókulcs is van? Nem baj, ha angolul van. Ezek a Yabancı dilim könyvek nagyon jók, csak még nem vagyok sajnos azon a szinten, hogy megbízzak a saját török tudásomban, így a megoldókulcs mindenképpen nagyobb önbizalmat adna. ?


Kedves Petra!Elkezdtem a Yabanci dilim könyvből tanulni, van hozzá esetleg megoldókulcs, hogy tudjam jól csinálom a feladatokat?Egyébként nagyon jó a blogod, érdekes dolgokat tudtam meg általa Törökországról.


À propos

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

membres

 • apvaldesaone
 • Diva Novelita
  Diva Novelita
 • Adi Perkasa
  Adi Perkasa
 • ireng Tuek121
  ireng Tuek121
 • marcosedan parah
  marcosedan parah
bottom of page