top of page

Programs & Events

Public·12 membres
Ezra Long
Ezra Long

Nu Pleca Acum


Să nu dai credit celor care vor să schimbe lucrurile, care sunt consecvenți în principiile pe care le susțin, asta se întoarce împotriva societății. Ce ne face, totuși, să ne ignorăm modelele? De ce Horia Roman Patapievici nu a fost susținut masiv în momentul îndepărtării de la ICR, de ne trezim acum cu administratori ai ICR care sfidează atât scopul institutului, cât și bunul simț?
Nu pleca acumDupă cele 12 meciuri jucate până acum în Superliga, FCSB se află pe locul 7 în clasament cu 17 puncte, dar atenție având două partide mai puțin disputate. Echipa lui Dică se află la două puncte de ultima clasată în play-off, în acest moment, Sepsi Sfântu Gheorghe, și la 16 puncte de liderul surpriză Farul Constanța.


Potrivit noii legi a educației propusă de ministrul Ligia Deca, intrarea la liceu va însemna un examen în plus: elevii ar putea susține, după Evaluarea Națională, și un examen de admitere la liceu. Dacă legea ar fi adoptată anul acesta, copiii care intră la toamnă în clasa a cincea ar trece prin această dublă evaluare. Practic, copiii lui Carmen nu ar fi afectați de schimbare, dar decizia radicală de a pleca are legătură cu tot ce se întâmplă în școala românească, susține aceasta.


Draga mea , te rog sa nu te descurajezi din cauza uterului infantil . Pot sa-ti spun ca si eu am fost foarte marcata de acest diagnostic , dar in cazul meu pe langa uterul mic mai aveam si ovare microchistice .M-am chinuit 2 ani cu tratamente de stimulare a ovulatiei , luna de luna la medic , de doua ori mi s-au desfundat trompele (nu mai stiu cum se numeste interventia) si nu am avut nici un rezultat . apoi mi-am luat inima in dinti si am plecat la Szeghed si am dat peste dr. Szabo Elek , un om deosebit , care desi nu vorbea romaneste i-mi transmitea ambitia si vointa lui de a reusi . Vreau sa-ti spun ca problema mea nu era chiar asa de grava cum i-mi spuneau medicii romani , cu niste analize hormonale si tratamentul adecvat am ramas insarcinata in doua luni .Am avut o sarcina destul de usoara si acum am o fetita minunata care are 3 ani si 2 luni . te sfatuiesc sa incerci sa ramai insarcinata , si daca nu reusesti cauta un medic bun si fii optimista . succes !


Având în vedere că românii reprezintă prima forță de muncă în acest domeniu, este evident că sunt cei mai afectați. Cel mai bine a mers din 2003 până în 2008, când activitatea în construcții a început să se reducă, spune Costel Șerban. Primele semne de criză au apărut deja în 2007, dar după august 2008 într-adevăr s-a simțit. Cea mai mare problemă acum, în ceea ce mă privește, o reprezintă banii. De muncă ar fi foarte mult, dar nu ai garanția că primești banii. Prefer să nu iau lucrări decât să iau și să nu am garanția plății. Am clienți care au să-mi dea și 100.000 de euro.


Să dau un exemplu: în 1998, dacă eu aveam un salariu foarte mic, se ducea soția și cumpăra două cutii de mazăre și două de fasole și mâncam. Cei care vin acum în Italia vor să mănânce la restaurant! Eu cunosc om care muncea pe 25 de dolari la zi, si punea 100 de dolari pe săptămână deoparte să-i trimită acasă. Acum nu mai există măsura de a face economie.


În legătură cu România, eu consider că acolo tot sistemul trebuie schimbat. Ar trebui să se nască un Moș Ion Roată, un Kogălniceanu, un Cuza Vodă, noi nu avem oameni cinstiți în guverrn, sau dacă sunt printre ei cinstiți, n-au nicio șansă să schimbe ceva. Guvermul României ar trebui să se ocupe de cei de acolo, nu de noi, cei din diaspora. Pe noi n-are cum să ne ajute. Acolo tot de la educație trebuie pornit. Toată viața mea voi avea încredere în educație. Nouă acum ne lipsește educația. În urmă cu zece ani ne băteam cu pumnul în piept cu școala românească, acum am fi inconștienți să spunem asta.


nu,nu am ajuns aici din greseala,doresc sa am acces la wikipedia,scurta prezentare/sunt doina marinescu,sunt din constanta,actualmente.......acum suna foarte aproape de declaratiile date in fata partidului comunist.......... sunt nu incepatoare,ci foarte incepatoare in acest domeniu,dar sa continui... actualmente lucrez in grecia,reparatii yahturi,in tara am reparat nave comerciale in portul constanta,am avut afacerea mea proprie,dar cum de regula femeia este cea care pune frane intr-o activitate,la mine a fost invers,sotul este cel care m-a tras in jos,am pierdut,si asa lupta era apriga pentru castigarea unei licitatii pentru reparatii,in timp ce portul a mers in jos de tot.Si uite asa am ajuns sa-mi incalc cea mai reglementara regula a mea din toate timpurile,si anume...niciodata nu voi putea pleca din tara mea sa lucrez,sa vizitez,da dar sa stau mai mult de 10 zile departe de casa,nicidecum.Si asa am ajuns sa-mi mananc amarul departe de tot ceea ce iubesc,de partidele de pescuit,de drumetiile prin muntii nosrti minunati,etc.Sunt de meserie electrician,bobinator meserie ce am practicat-o 25 ani,chiar si patron,lucram.in gracia lucrez mecanic,si unul foarte bun din cate spune patronul meu,in particular,impreuna cu dansul,construim ,,perpetuum mobile"in ultimii 3 ani am construit 3 modele,bineanteles ca nu a functionat niciuna,dar am speranta ultimei,careia i-am modificat pornirea.Hobiu. pescuit,astronomia,istoria,gelogia.multumesc,si mai dati-mi sfaturi,pana prind cate ceva din regulament.Doina 041b061a72


À propos

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

membres

bottom of page