top of page

Programs & Events

Public·11 membres

Ezra Long
Ezra Long

Volim Te Volim I Ako Ne Smem Radmila Mihajlovic ##VERIFIED##

- Pa jeste. Mnogo volim tu ploču. Ono što je Suncokret činilo posebnim... mi smo bili stvarno savršeni u tim obradama i višeglasnom pevanju. Malo je bendova koji su na taj način radili. Grupa S vremena na vreme je imala sličan pristup pesmama. Neverovatno je, ali nas su uvek pozivali na te rok festivale, uvek smo bili predgrupa takvim bendovima. Koliko puta smo samo bili predgrupa Teškoj industriji ili Parnom valjku! Voleli su da pevamo sa njima jer smo mi imali tu neku, da kažem, malo više rokersku energiju, a bili smo akustičari. Ta tri ženska vokala su, uz Borine divne tekstove, zaista krasila Suncokret i to smo maksimalno koristili, ljudi su to jako voleli.

Volim Te Volim I Ako Ne Smem Radmila Mihajlovic

Masu puta sam bio na razgovorima za posao gde ispadne da ono sto traze i ono iz oglasa nemaju veze jedno s drugim.Po HR sluzbama fabrika uglavnom rade ljudi puni sebe kojima je jedini cilj da postave sto besmislenije pitanke.Takodje,masa firmi vrti oglase na po tri meseca,verovatno zbog para s Biroa, kazu pitaj nesto-pitam za platu a oni se naroguse kao da sam dosao oko da ima vadim.Ne znam kakve veze ima sta od knjiga i filmova volim sa cinjenicom da cu da sklapam kabl za automobil.

Citam kod Rajfazen banke sta je pozitivno a sta negativno prilikom selekcije. Ja sam bila na razgovoru za posao u toj nazovimo banci. Utisak je los. Ja koja imam dve diplome fakulteta ne mogu da dozvolim da me neko ponizava. Kada mi je postavljeno pitanje gde sam radila i zasto sam dala otkaz, rekla sam zato sto nije bilo dovoljno svetlosti u prostoriji i osecala san se kao u tunelu. Gledala sam doticnog koji me je ispitivao u oci, ali taj isti doticni koji radi u toj banci je bio jako nekukturan, sve vreme je tipkao na telegon. Sta ti iz banke imaju da pricaju. Oni su ti koji su nepristojni. Samo zato sto necujem dobro, nisam primljena. To se zove diskriminacija. Danijela iz Beograda, koja me je preko skajpa drugi dan ispitivala, pitala me je kako sam saznala za oglas, da li ja znam koja su moja zaduzenja i odgovara sam joj kulturno na pitanja. Imala sam utisak da me reda radi ispituje. Dunja Nesic koja nema radnobiskustvo, dva broja ne zna sabrati, isla samnom na kurs knjigovodstva, tata joj zvao edukativni centar i u pijanom stanju napao na direktora preko telefona. Zaboga njegova cerka nije zadovoljna radom i kako predaje Jasmina. Kada je Dunjinom tati receno da mu cerka ima puno izostanaka i da nece dobiti sertifikat bude li jos jednom izostala, tad se Dunjin tata izvinio za ponasanje. Ta ista Dunja je preko veze zaposlena u Rajfazen banci, nije im skupila na terenu 20 klijenata, vec je drugi dan dobila rad u kancelariji. Tata jojbjexu Krkobavicevoj stranci. Nit je Dunja pametna ni inteligentna. To jevona sto u nedeljuvuvece svome sefu organizuje sastanke u banci. Sa doticnom sam prijateljica na fejsu i opratimo se na instagramu, znam sta pricam i sta sam videla. Prema tome, samo ovi iz Rajfazen banke nek nista ne pricaju. Vrlo dobro znam kako se tamo zaosljava.

Da se razumemo, ja sneg volim i obožavam. Priznajem. Svi vole sunce, toplo, more...Ja, pravo da vam kažem, za sunce baš nešto ne marim, iako to ne umanjuje njegov značaj u kvalitetu naših života (ako nastavim ovim rečnikom, kvalifikovaću se za sastančenje u cilju formiranja vlade, što bi opet moglo da dovede do opasnosti da ista bude zaista formirana...jer kako vidim, dosadašnji sastanci su se mahom bavili traženjem rupe u saksiji, sa očitom tendencijom da topla voda bude proglašena sedmim principom)

Nego, gde stadoh...kod opisa prirode i ličnih osećanja...daklem...Ja ne volim kad ožeže sunce, pa kad oči ne možeš da otvoriš, ne volim kad mi je vrućina, ne volim usijane trotoare i jaru iznad njih...

Ali, zato obožavam sneg...volim kad se javori, glavni junaci prirodnog foto-tapeta u mom prozoru, nagnu golim krošnjama na levo. To znači da je dunuo istočni vetar i da će dok otkida poslednje suve, već braon listove, doneti i suve, sićušne pahulje snega...To kad je sve kako treba...a ne ovako...puk'o behar, zazelenela se trava, sunce obasjalo prašinu na televizoru u dnevnoj sobi, ja već razočarano počela da pakujem moje nepalski debele džempere (inače, imam nenadmašivu zimsku garderobu, na kojoj bi mi pozavideo i najmaštovitiji Šveđanin), čizme sa krznenim pufnama...deca se poskidala u kratke rukave i pantalone, kad ono - sneg!

ovo je bolje od guyliana, ovo je sve njihovim vrednim ručicama, ručno, najručnije pravljeno u radnjici maloj...patuljci jedni vredni belgijski čokoladni, kako ja njih volim i obožavam...a tek kad naletim na morskog konjica punjenog nugatom...mmmmmmmmmmmmmm...(oko muževa ti je priča sve ono kao ti moraš, pa onda gledaš, pa ti to, pa ti ono...ma kakvi, samo mnoooogo sreće moraš da imaš...)dupe ko naćve...ma kakvi draga, sta ti je...bolje to nego da crkavaš od gladi, da bi šetala ispadnute koska kukove...a čokolada je i tako hrana bogova...i boginja (malih, velikih, ovčijih...).

Jelice, hvala ti na podsecanju, volim i jasneg, zimske radosti i idilu. Htedoh zimus detetu da kupim sanke, ali, nazalost, nije bilo prilike, odn. potrebe. Valjda cemo iduce zime biti bolje srece! (samo da ne prodjemo kao "Bosanac u Kanadi").

Ja ne volim sneg i hladnocu jer sam se 1968 godine gadno smrzao na strazi u Somboru. A drugi puta sam uspeo da se prehladim cele tri nedelje na Ekvatoru jer sam prilikom ukrcavanja na brod u Fiji ispio whisky sa ledom.

ali je nemam inspiraciju da nesto dodajem (mozda je tako i bolje::)). Naime, sneg ne volim uopste, na skijanje nikad nisam isao, hladnoca mi ne prija.A nekako, navraga, stalno sam ziveo po severnim predelima i onda kadgod ugrabim priliku iz njih bezao gde je toplije. Najsevernije sam ziveo u USA blizu kanadske granice kod St. Lawrence reke, na pola sata od Lake Placid-a gde je bila zimska olimpijada. Krajem oktobra padne sneg i ne topi se do maja. Led i mecave, opasno po zivot da se zadrzis duze napolju. Ali, eto, to neko voli.Jedne godine sam trazio post-doc posao i dobijem tri ponude. Jednu u Brazilu (Recife), jednu na Havajima, i jednu u Torontu. Tada sam ziveo u Cirihu, bila zima, i ja brzo uvidim da od nauke nece biti nista ako odem u letnje predele. Odlucim se za Toronto (mislim havajska nauka nije bas nasiroko poznata, a ja sam tada bio pun entuzijazma da nesto naucim). Ne mogu da prezalim.

Reč po reč Majkl Džordan ili Kobi Brajant? - Jedan je Em Džej. Rej Alen ili Peđa Stojaković? - Peđa i njegov snajper u desnoj. Dražen Petrović ili Saša Đorđević? - Đorđević! Dražen, na veliku žalost svih ljubitelja košarke, nije dočekao da pokaže svu svoju magiju na terenu. Kevin Durent ili Lebron Džejms? - Durent! Željko Obradović ili Duda Ivković? - (smeh) Željko. Ipak, kada porastem voleo bih da budem tako veliki gospodin kao što je Duda Ivković. Miloš Teodosić ili Dimitris Dijamantidis? - Više volim našeg lucidnog Valjevca. Adidas ili Najk? - Najradije ni jedno ni drugo, ali neka bude Najk. NBA ili Evroliga? - NBA. Komentar je suvišan. (smeh) Boston ili Lejkersi? - Boston. Uvek Istok. Barselona ili Real Madrid? - Hajde, neka bude Barsa. Fudbal ili košarka? - Košarka, naravno. Kafana ili klub? - Uvek i samo Kafana! Toma Zdravković ili Miroslav Ilić? - Neuoredivi i jedinstveni. Zato obojica! Riblja čorba ili Bijelo dugme? - Čorba. EKV ili Azra? - Azra. Radomir Mihajlović ili Vlatko Stefanovski? - Točak. Ustvari, pre Smak nego Leb i Sol. "Zvezde Granda" ili "Tvoje lice zvuči poznato"? - (smeh) "Zvezde Granda".

"Kad ugrabim vreme, volim da pogledam NBA utakmice i Evroligu, naravno", podvukao je naš sagovornik, a, kako se na dan utakmice između Crvene zvezde Telekom i Galatasaraja "dogodio" i ovaj intervju, Mojićević je dodao: 041b061a72

À propos

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

membres

• Anas Altab
    Anas Altab
  • priceminthelp
  • Kai Mitchell
    Kai Mitchell
  • Lucas Nguyen
    Lucas Nguyen
  • Luca White
    Luca White
bottom of page